FOTOGRAF

 

Bröllopsfotograf & Fotograf i Stockholm

Porträtt privat & företag samt Event

Fotografering har varit min passion ända sedan jag köpte min första kompaktkamera. Sedan dess har jag experimenterat mig fram både på hemmaplan i Stockholm och utomlands för att utforska mig själv och mitt fotografiska intresse.

Jag är kreativ och nyfiken, som fotograf vill jag fånga bilder med ärliga känslor, stort hjärta och en god portion lekfullhet.

 

För att fånga bra bilder krävs det en god och tydlig kommunikation mellan mig och den som blir fotograferad, vilket består av en avvägd balans mellan att dirigera och att låta saker och ting komma naturligt. När du väljer mig som fotograf till ditt Bröllop, Event eller företag kommer vi överens om de villkor som passar dig bäst, så att du kan fokusera på det som är viktigast när fotograferingen görs.

”Som bröllopsfotograf förevigar jag er kanske viktigaste dag, jag fångar glädjen och minnen för livet”